Re: Telefonát se synem - šílené chování vedoucích na táboře
jeď pro něj, já jsem si taky zažila jeden takový tábor a naši tenkrát neměli auto, mamka sehnala pána,který ji tam odvezl, vyzvedli mě a já se cestou domu pozvracela - taky nejsem žádná bábovka! Ale na tábor už jsem nikdy nejela.
Sama si říkám,jestli někdy pustím dceru na tábor a kamarádka učitelka říkala,že na tábory jezdívala jako instruktorka a že na tábor své děti pustí jen když ona pojede právě coby instruktor aby si své děti pohlídala S tábory je to ošidná věc. Chce to opravdu pohlídat si reference a případně si osobně proklepnout instruktory. Já jsem byla jako dítě asi na 5 táborech - 4 byly báječné - pokaždé se stejnými instruktory, znali jsme je i od nás z města. 5. tábor byl hrůza - organizátor tábora pak šel asi po 3 letech sedět za nějaké zpronevěry a snad i domácí násilí...
Na nic bych nečekala a jela A pak si stěžovala, písemně a psala negativní reference
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.