Vlad. jsme adventisté, takže moje děti stejně jako já jsem jezdila jezdí s Pathfindery (za mého dětství jsme byli Stezkaři). Tábory jsou organizované dle krajů. Organizace je na www.pathfinder.cz Na tábor můžou jet i děti, které nejsou členy téhle organizace-jak píše Magráta tzv. na doporučení známých nebo si dítě bere s sebou svého kamaráda z místa bydliště..., ale myslím si, že v zájmu dětí je, aby se znaly se svým oddílem a aspoň příležitostně docházely na jejich schůzky, kde děti soutěží, učí se znát přírodu, i během roku jezdí na víkendovky a trošku se sžijí i s tím, že jsou tam ranní modlitby, večerní modlitby, chvilky u Bible... Zkrátka, aby dítě aspoň trošku znalo o co jde Moje dcera byla na takovémhle táboře prvně vloni na 14 dní na jižní Moravě se švagrem a mojí sestrou coby zdravotníkem a byla nadšená. Letos před týdnem byla s Čechami na týdenním (mladší děti jezdí na týdenní a starší děti na čtrnáctidenní z čehož první týden je putovní a druhý v polní základně). Za týden pojede moje dcera na další s Pathfinderem a opět s jižní Moravou. Všude je to o lidech, to je pravda, ale je fakt, že já většinu těch lidí znám a když je neznám já, tak je znají zase rodiče dětí od dcery z oddílu... takže je to pro nás průhledné a děti jim svěřujeme s klidným svědomím. Přesně jak píše Angrešt - základ je pro mě věřit těm lidem než jim svěřím dítě na týden či 14 dní se vším všudy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.