Re: Telefonát se synem - šílené chování vedoucích na táboře
Milá Paní Marcelo =) u vašeho telefonátu jsem stála.Nadávat hlavnímu vedoucímu do ,,debilů,, a ,,kreténu,, mě od vás moc vychované nepřijde.Takže se nedivte že to s vámi neřešil když jste se chovala takhle.Do tábora vás s policíí nepustí jelikož je to soukromí pozemek a nemá zájem řešit nic násilím.jestli jste maminka toho chlapečka co běhal za 5 za záchod.dostal jeden kopec za to že nesplnil svou povinost uklidit záchody a ne 3 nebo 4 jak vám tvrdil.střídají se na tom všechny děti.každý oddíl svůj záchod.i vedoucí mají rozdělenou službu.(jelikož uklízet po dětech co si tam občas natvoří to by člověk zvracel) k vedoucímu Ondrovi.Stál vedle mě a jenom koukal co se děje (když jste telefonovala) takže jestli máte problémy se sluchem měla by jste si ho vyřešit ;-) jelikož sem za celou dobu neslyšela aby jim řekl jednoho sprostýho slova nebo že by měl v puse píštalku.Maximálně hvízdal na prsty když je svolával,ale to vy ste slyšet nemohla ;-) a ještě jeden dodatek.Zkuste si uhlídat 24 dětí..když jsou děti rozmazlenější a rozmazlenější a jenom knouraj po maminkách,mají bujnou fantazii a absolutně nic je nezajímá jenom sedět doma u počítače. Pořád si myslíte že všechno je jenom chyba vedoucích? já myslím že to jsou i vroubky na výchově co vy na to ;-)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.