Re: Telefonát se synem - šílené chování vedoucích na táboře
Veveru, ano. Mám stejnou zkušenost.
Tábor (od otcova zaměstnavatele - taky prestižní důvěryhodná organizace, na který mě posílali "v dobré víře" rodiče stál za starou bačkoru - tedy, nikdo nám tam neubližoval a postaráno o základní potřeby bylo, ale jinak nic moc.
Tábor od domu pionýrů, na který mě zlákala spolužačka v 5. třídě a rodičům se to moc nezdálo byl perfektní a já jsem s ním strávila dalších cca 10 let (jako dítě a pak jako vedoucí)- na rozdíl od té kamarádky, která pak už nikdy nejela.
Takže i dítě ve věku 9-10 let dokáže věci posoudit a je dobré na jeho názor brát zřetel (krevetky syn si sice tábor taky sám vybral, no ale kdo z nás nikdy neskočila na nějakou reklamní kampaň, že)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.