28.11.2011 15:01:04 zerat
Re: Hubnutí - jak zaháníte chuť na sladké?
A to tak, že blbě
Asi jediné co funguje je dobře vyvážený jídelníček, aby tělo bralo cukry z luštěnin, zeleniny, ovoce, třeba ovesné vločky mají dost cukrů... a nenutilo Tě jíst klasický cukr.
Taky jsem teď začala cvičit snažím se denně nebo aspoň ob den hodinu a půl se pohybovat (eliptical + půl hodiny potom posilování břicha), snažím se líp řešit jídlo přes den, ale šílenost je pro mě taky sladké. Hůř o to, že si jím posiluju nervy - díky dcerky "horšímu" zdrchávání se po otřesu mozku jsem docela často k.o. a fakt se musím držet, abych po sladkém nešla
A teda vím, že po porodu mi radila internistka si ráno nachystat na mísu mandarinky, pomeranč, jablko příp. nějaké domácí ovesné sušenky a když přijde velká chuť na sladké, tak mít tohle po ruce. Je fakt, že tenkrát jsem hubla úplně fantasticky rychle
Teď se snažím hubnutí rozjet... Zatím si dávám cíl shodit aspoň 5 kilo ale úplně ideální stav by bylo vrátit se na moji vyběhanou váhu 60 kilo - což se bojím, že vzhledm k tomu, že třicet už mi bylo je naprostá utopie
Ale potřebuju shubnout tolik, abych se mohla vrátit k běhu -dřív jsem běhávala 7 km denně a strašně po tomhle zase toužím!
Odpovědět