19.12.2011 12:38:16 Evca
Re: z poradny
Ahoj holky,
tak se hlasim take po kontrole. Mam po vetsinou dobre zpravy. Jedinou negativni je to, ze jsem za posledni tyden pribrala 1,5 kg. Ach jo. Asi to na tech + 20 kg dotahnu jako moje mama se mnou. Hold genetika. Ted mam od puvodni vahy nabrano uz 18 kg.
Jinak jsem otevrena na 2 cm. To je asi to, cemu vy rikate cipek, ze? To jsem taaaak rada. Minuly tyden to byla 0. Takze dal pokracuji s malinikovym cajem a manzel ma taky "naordinovanu" svou porci pricineni se na lehkem porodu.
Monitor byl pry uplne skvely, mala je tam dole dost natlacena (coz mi dava dost znat), ale jinak mne mudra malou premerovala (vite, jak mam porad obavy z toho maleho dinosaura) a pry odpovida svemu stari. Jsem 37+6 a mala je nekde na rozmezi 37+3 - 37+5. Holkiiiii, co ja bych za to dala, kdyby mala mela pod 4 kg!!!
Co se tyce spani. Pridavam se do party "hekacu". Taky nespim, na dnesek asi 3 hod (pujdu to po o dospat).
No, u nas je to s tim jidlem strasne. Oba jsme jedlici.Vecne mame prazdnou lednici. Udelat napr. 1,5l polevky znamena mit obed a 1 z nas ma jeste talir k veceri. Ale tim smitec.
Jinak jsem vcera pripravila i tasku male do porodky. Mam pocit, ze proti Vam mam pro ni malo obleceni. Kdyz jak porad nevim, jak bude velka, tak toho nechci kupovat moc. No kdyztak pak nejak vyrazim do bazarku - mam 2 fakt co by kamenem dohodil.
Odpovědět