Hoj holky,
tak já dnes absolvovala opět zubařku, tak mi provizorně spravila zoubek a pak naběhnu po šestinedělí... to bude porod (třetí
), zítra ještě na monitor a pak do Štědrého dne klid od doktorů
teda doufám!!!
Evi, Beri, máte ty porodní cesty hezky připravené, jen tak dál
Markét, není divu, že je ti těžko... ono stačí jedno v bříšku natož ty ten tvůj páreček, tak se šetři, ať užiješ pohodové Vánoce, ale to ne, viď pečeme, vaříme
jojo...
Holky, já mám nějakýho hroznýho aktivistu v tom břiše, to jsou pohyby, co provádí, pořád mi tam jezdí někde nějaká končetina... včera mi tak strašným způsobem dloubal v třísle, že jsem ho musela usměrňovat taky dloubáním, to je vám taková bolest!!!! Kamarádka včera nevěřila když jsme pozorovali jak se mi ukrutně vlnilo břicho... na to nějak nejsem zvyklá
Jinak já teda spím kupodivu docela dobře
možná i tím, že chodím spát později, tak jsem unavená a zaberu hned, akorát ráno se vzbudím a je mi líto, že už je ráno
a říkám si, že bych ještě chrupkala třeba 2 hoďky. Dnes v noci jsem ani nebyla na záchodě
, jak tvrdě jsem spala a mám pocit, že jsem se snad vzbudila v té samé poloze, ve které jsem usnula
. Je to divné, ale mě až teď občas přijde jak kdybych nebyla těhule, ano, je to třeba jen na pár minut, ale je to divný, co? ve 36.týdnu
Tak přeji hodně sil na zvládání vánočních příprav a zároveň konce těhulkování