26.12.2011 15:22:37 Regina
Re: Poraďte prosím pekárnu dle zkušeností
Mela jsem Etu Dellicu: koupila jsem ji loni v lednu, po mesici se loupal teflon v nadobe. Nadoba byla vymenena....nadoba byla pak do leta vymenena jeste 2x a doslo to az ke ctvrte uznane reklamaci a v lete mi pak vratili penize. Jako jeji nevyhodu jsem videla jeste to, ze haky byly potazene take teflonem a dost casto zustavaly "zapecene" ve chlebu a musela jsem je vytahovat hackem, ktery byl soucasti baleni. Protoze haky byly potazene teflonem, tak at jsem se snazila jak chtela, tak obcas se hak poskrabal o ostrou kurku chleba. Poskrabane haky Eta jako reklamaci neuznava!!!! ac jde o logicky technologicky nedostatek!
MMCH, nadoba mela take takove lehke vystupky, ale az ta treti se loupala v tech mistech. Prvni dve se loupaly na jinych mystech ac jsem se k nadobam chovala velmi slusne a zadne ostre predmety NIKDY nepouzila. Vlastne jsem zadne predmety do nadoby nestrkala, jen ji proste omyla pod tekouci vodou....
Kdyby nadoba nebyla problematicka/teflonova, tak je to uzasna pekarna!!! Ale teflon jsem ve chlebu vazne nechtela!!!!
Kamaradka ma starsi model a je spokojena. Kdyz jsem se ji ale primo zeptala, zda ma odloupany teflon, tak priznala, ze ano, jen ji to proste nevadi a pouziva pekarnu dale......
Odpovědět