31.12.2011 15:54:20 Martin
Re: Co děláte se vzpomínkami po rozvodu?
Uf, těžká to věc a jsem rád, že to někdo nakousl, protože často se u těch, co se chtěli rozvést setkávám asi tak s tímto: Už jsem ji/ho nemohl/a ani cítit...a druhá strana zase po zklamání, když se on/a nechtěl/a rozvádět říká to samé.
Mě manželka tak nějak tahala za nos pár let s kolegou, žili jsme v hrozným napětí a dusnu (bohužel to vnímali i synové), roky mi lhala, převedla si část peněz tajně ze spol.účtu (teď vypadám jak naprostý blb, ale prostě mi nedošlo, že by se tak mohla chovat...), ale i rok poté, co se odstěhovala a otevřu skříň, fotky v PC, prádelník...a vypadne na mě něco, co tam dala ona, kde je ona...no prostě je to těžký. Pak si vždycky musím sednout, přemýšlet o těch podvodech a lžích a říct, si, že bych s takovým člověkem stejně žít nechtěl. Ale..., snad někteří/ré vědí o čem mluvím. Kamarád mi říkal, že si to chce dát po rozvodu 2-3 roky jen pro sebe, s nikým se nevázat a je na tom asi hodně pravdy. Mám přítelkyni, ale cítím, že těch předchozích 20 let v sobě nemám uzavřených...Hodně štěstí a radosti všem
Odpovědět