Včera to přišlo podruhé.Sms od přítele o rozchodu.Psala jsem tu v lednu že se po 4 mĕs.odstěhoval,že společné bydlení se mnou a dětmi nedává. Hlavně na můj popud jsme to zkusili znovu jen bydlení zvlášť. Dost jsem jezdila k němu,vše opět z mého pohledu vypadalo ok.ted po společném víkendu opět sms že to nikam nevede a že hledá něco jiného. Teď už ho ukecavat nechci,zjistila jsem,že se vídá s nej.kamaradkou své exmanželky.výletují spolu,když já jsem v práci nebo doma s dĕtma. Našla jsem na fb fotky co tam přidávala ona jak jsou spolu. Trvá to asi měsíc. Jsem zase dole a vím,že tentokrát je to opravdu konec,jen ty emoce jsou hrozné. Pořád jen brečím,zvažuju ad asi lepší jak alkohol.Zase to nechci mít nikde v papírech. Teorii znám,přejde to,chce to čas,choď ven,podnikem něco,vĕnuj se dětem,nedolézej. Ale jak to dát?Miluju ho pořád....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.