29.1.2012 22:08:46 Dáňula
Re: Syn se rozvádí
No já nevím, já jako dítě u prarodičů nebyla každou chvíli, vzhledem ke vzdálenosti. Viděla jsem je tak 1x 2roky na pár hodin a i přes to nás měli rádi a my je taky. Kde je láska k dětem a vnoučatům - krista pána, ta se né vždy prokazuje tím, že prarodiče pohlídají přes noc. Někdo hlídá a nemůže přitom ta děcka ani vystát.
Přijde mi jako totální chujovina důvod k rozvodu to, že prarodiče málo hlídají. Oni už asi prostě hledají viníka někde, aby oni nebyli za ty špatný.
Majjo, ty jsi v některém ze svých příspěvků psala, že až budeš mít vnoučata, že budeš dělat první poslední pro ně - jak to mužeš vědět? Třeba si budeš chtít taky trochu odfrknout a místo víkendu stráveného s věčně se něčeho dožadujícího potomstva radši pojedeš sama s manželem někam na víkend. Ono se i snadno může stát, že potomstvo holt nebude tak chápavé k tvým potřebám a bude po tobě požadovat hlídání i v době, kdy se ti to hodit nebude - tak pak co? Budeš se nutit do něčeho, co ti totálně zhatí plány na které ses třeba těšila dobu, nebo odřekneš a budeš za tu zlou, která ani vnoučata nepohlídá když se to potomku hodí?
Odpovědět