Já si beru dětem 3 a víc trik, i když jedu na víkend k našim (mám ráda zásobu a když to dětem ladí s ostatním oblečením, nemusí být nové a drahé a značkové)
Záplatované nemají, nevím, co mám za děti, ale nejsou trhani
Do školky dávám hezké oblečení, ne sváteční, ale pěkné trika tepláky, bez fleků, které nejdou vyprat a pod. Beru to jako svoji vizitku. S roztrženými bych je tam neposlala.
Syn má kamaráda, kterému koukají z bačkorek palce, ne trošičku, ale celé a i další prsty, už to má 2 měsíce, nechápu rodiče, kteří ho tam dávají a tohle jim nevadí. Bačkůrky nejsou zase tak hrozná položka. Když měli besídku, tak to bylo hrozný, já bych se handou propadla. Jo a nosí značkové oblečení, každý máme nastaveno jinak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.