Kudlo, tak nějak. Někdo si na oblečení dětí hodně zakládá, někdo méně, je to každého soukromá věc. Mně osobně přijde pokrytecké a jak píšeš "slepicoidní", sledovat bedlivě cizí děti na hřišti, jestli nemají díru na koleni (ta se ostatně může objevit po pár minutách i na zcela nových kalhotách). Na hřišti mě, když už, spíš uhodí do očí děti pečlivě vyfešákované, u kterých mě napadne, jestli se cítí dostatečně svobodně a uvolněně a nemají třeba strach, aby si to oblečení nezničily. Protože ač děti od mala učím, že při určitých příležitostech na oblečení záleží a je to forma společenského projevu, měly by mít na druhou stranu dost prostoru pro svobodné hraní, kdy na nějaké oblečení vůbec nemusí myslet.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.