Mám moc šikovnou mamku, která mi takovéhle věci podle toho, jak chci, ušije. Na tepláky třeba vyrobila veliké šusťákové záplaty. Na ŠR má vždycky čtvery tepláky a letos prodrbal už i dvoje záplatované. Třeba na doma kraťásky nosí z loňských prodrbaných a ustřižených tepláků.
Mamka záplatuje, co na malého potřebuji - třeba předloni jsem natrefila v sekáči na moc pěkné džíny asi za 20kč. Byl to pěkný střih (synek je štíhlý a v kalhotách spíš plave), s dírou na koleni a odrbanýma nohavicema zezadu - mamka vyrobila tak pěkné záplaty jak dopředu, tak dozadu, že to vypadalo líp s nima, než bez nich.
Jenže já si myslím, že i kdybych měla děti 2 a víc, tak bych to dělal stejně - prostě mám ráda, když děti chodí pěkně oblíkané (což nemusí být zdaleka draze).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.