Asi nejsem "normální", někdy si ale říkám, na co si to sakra hrajeme? A co vy, kde je vaše norma?
No moje norma je tedy take nekde jinde a myslim, ze si celkem nehraju na nic. Detem na dovolenou tak 3x vice tricek, zaplatovane nemame nic - nevim jak je to mozne, ale nemam deti nicitele obleceni, ale na pisek by mi to nevadilo. Do skolky bych snad ani v pripade nejhmotnejsi nouze dite neposlala. Je problem koupit zazehlovaci zaplatu nebo vzit jehlu a nit a spravit to?
Jinak takovato diskuse me vzdy utvrdi v tom, ze urcite "normy" si chlapi (no ono nekdy i zeny)sebou prinaseji i do manzelstvi. A pak tu casto slysime narky: muj muz se nemeje co mam delat? muj muz se neprevleka co mam delat? muj muz nosi jedny monterky cely tyden co mam delat? No co, vratit ho podobne mamince - pardon, mozna to zni hnusne za coz se omlouvam Mam dva kluky a denne komplet veskere obleceni prevlekaji - trika, teplaky, ponozky, spodary - aby mi je nikdo nechtel v budoucnu vratit
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.