tak já taky jezdila na čundry a spala pod širákem, s dětma jezdíme pod stan.... ale nikdy jsem nebyla jak trhan nebo jak píšeš divoženka... chápu, že někdo je takový jak se říká od přírody, ale do práce chodím šik, pracuji v kanceláři, děti do školy taky, je to vlasně jejich práce a doma jsem v čistých bezdíravých teplácích - všichni, i tak pracuji na zahradě nebo uklízím a když se ušpiním, tak se převleču.. manžel pracuje na zahradě v montérkách,( doma má sportovní kostkované kalhoty... ). češu se několikrát denněě a to mám polodlouhé vlasy.. krémuji si večer obličej, každé ráno i doma šmrncnu trošku podkladového krému, ať se můžu podívat do zrcadla a neleknu se... doma se víc nelíčím, večer si obličej odlíčím... nehty mám svoje upravené, nalakované... ale chci se manželovi líbit a řeči, že manžel to nesnáší nechápu.... v každém člověku je zakotveno, že se má líbit, nemusí to přehánět, ale základ prostě musí být....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.