tak pokud napises ze... má matka po návratu s dětmi od moře řekla, že tři trička pro každého jí nestačily. jak mam poznat, ze je to na den????...priste se lip vyjadri, jinak 3 tricka na den mi neprijde malo, a pokud jde o spineni...jedno na snidani, jedno na obed, jedno va veceri....proc jich potrebovala vic???? Nebo oni se po veceri chodili jeste prevlekat a nekde chodily?
Co se tyce poznamky Juldyfuldy, ze kdo ma zasite kalhoty je socka...primon, nevsimla jsem si, ze by to nekdo tady rekl. To je prece blbost na entou, stejne jako tve tvrzeni, ze znas hromadu milionaru a nikdo by to na nich nepoznal...no, ja neznam zadneho, co chodi v deravem obleceni
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.