12.7.2012 12:24:20 bufo bufo
Hubnutí se STOBem - točení hlavy
Ahoj, je tu někdo, kde se s něčím podobným setkal, případně mi mohl dát radu, čím by to mohlo být způsobené? (jo, k doktorovi se eventuelně taky chystám, kdyby to mělo trvat déle
Začla jsem hubnout se Stobem a je to fakt parádní. Teprve jedu 4. týden, ale už před tím jsem začla s hubnutím sama tak nějak selským rozumem. Poté, co jsem si jídelníček naflákala do jejich tabulek jsem zjistila, že mi ujíždí tuky a cukry nahoru a bílkoviny hooodně dolů. Takže si vesměs ráno naplánuju, co budu přes den jíst a toho se držím. Občas někde ujedu, ale celkem se držím, propracovala jsem se konečně k velikosti 42
(to teda není jen za ty 4 týdny, ale s nimi mi to jde rychleji. Hubnu tak něco mezi půl kilem a kilem týdně. Nejvíc jsem zhubla v pase, prsa a boky trošku.
Poslední 3 dny se mi ale nějak začala motat hlava, vím, jak vypadají stavy, když má člověk málo cukru, to není ono. Něco podobného jsem zažila, když mi dělali císaře v lokální anestezii a jen mě dali nějaké drogy (znalci asi vědí), já už věděla, co je to za pocit, že omdlím. Dali mi pak hned něco dalšího, aby mi zvedli tlak. Je možné, že to nějak souvisí s úpravou jídelníčku? Hlady fakt netrpím, cpu se solidně
Nemám potřebu vyjídat skříně. Tlak mám normálně nižší (kolik už fakt nevím, ale v době těhotentsví mi to říkali všude, jsem normálně dost bledá, takže i cizí se ptají, jestli mi není na omdlení, ač omdlívací typ rozhodně nejsem. Dávám si 2 dost silné espressa denně, dneska jsem měla jen slaboučké (došlo kafe
Díky za případné rady.
Odpovědět