Re: Jak "rychle" roste miminko?
Ahoj, je to individualni jak si napsala sama- a navíc každé oblečení (myšleno značka) je jiné a hlavně jiného střihu ... a pak to oblečení vůbec nesedí jak má. (má dlouhé rukávy, nebo naopak krátký trup) stejně tak to mají i děti (jeden z mých synů je neuvěřitelně dlouhý v těle a má kratší nohy, takže sedí málo co
Navíc bacha na ty extra letní věci. Půlroční dítko až tak moc nevynosí vše jen kratičké - alespon já to tak cítím a dávala jsem to tak u svých, preferovala jsem bavlněná body raději s dlouhým rukávkem- protože to dítko kolem pátého měsíce je více meně ještě jen leživé nebo sedící v kočárku a těch extra teplých dní je hodně málo a většinou ti lepe snese bodyčko nějaké přijemné s dlouhým rukavem než kratký rukávek.
A hlavně nic bych nenakupovala ve velkém ač levně teď. Já zkupovala na mmb jak blázen u prnvího syna a pak jsem po dvou měsích zjistila jak obrovský rozdíl je ve střihu u značkového oblečení (u nás šlo konkrétně o bodyčka) začla jsem preferovat značku HM a od té doby nechtěla jinou. kupovala jsem použité na mmb a zase je krásně prodala - neznačkové se prodávají blbě. Jsou užasně poddajné a delší v těle,takže to fajn sedělo i přes plinu, hezky sedí u krku atd. Prostě nenech se zlákat do obr balíku oblečení, protože se velmi často pak stane, že člověk preferuje pak už určitý styl a oblečení ti zůstane nevyužité.
Odpovědět