Já to dělám už roky tak, že dám maso rozdělené na porce zmrazit, do mražáku dám několik petek vody. Do krosny pak dávám na střídačku zmrzlou vodu, zmrzlé maso.Krosnu dám v autě až dospod. Letos nám cesta k moři trvala mnohem déle než normálně( kvůli nehodě autobusu, ach jo) a i přesto po 24 hodinách byly v láhvích kusy ledu a maso na kost zmrzlé. Venkovní teplota 33 stupňů ve stínu..Dělám třeba čevapčiči, krůtí guláš, přírodní krůtí plátky.Nestojím u toho hodinu, příprava trvá 15 minut a pak už se to vaří samo a já si na terase čtu. Stejně přes poledne jsme zalezlí, tak to že se jídlo vaří třeba hodinu mě nijak od dovolené nezdržuje..a máme čerstvé jídlo, a bez rizika. Všem přeju krásnou dovolenou a hlavně šťastnou cestu v obou směrech..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.