Kuřecí a vepřové na cibulce bez zahuštění. Jen paprika a sůl. Hlavně nedávat kmín. Hovězí jsem upekla, cibuli rozmixovala, rozkrájela, narvala do sklinek. Když je málo šťávy, zaliju horkou vodou, aby to bylo ponořené, ale asi nemusí. První den zavařím hodinu a za 24 hodin podruhé hodinu. TAkže maso není potřeba dělat nijak dlouho, krásně to změkne. Nikdy se nic nezkazilo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.