| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

4.9.2012 20:23:27 Thea

Re: zavařování cherry rajčátek

To nemá být jako kečup:-) Mají si ponechat svoji strukturu, samozřejmě, že pokud je zbavíš slupky, tak něco podobného kečupu dostaneš, ale tak to být nemá. Princip je v tom, že slupka zadrží všechny šťávičky uvnitř, proto se dává rajče řeznou plochou vždycky nahoru. Zkus to i se slupkou. Píšeš, že rajčata sušíš - taky bez slupky? Recept na sugo mám, zrovna ho dělám z 10 kilo rajčat, bude to dlouhá noc:-) Jestli chceš, pošlu odkaz.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Zavařování cherry rajčátek arantxa 4.9.2012 14:29
*Re: zavařování cherry rajčátek Lei 4.9.2012 16:32
*Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 17:47
**Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:19
***Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:22
***Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 19:48
****Re: zavařování cherry rajčátek Kvítka 4.9.2012 19:59
*****Re: zavařování cherry rajčátek Thea 4.9.2012 20:23
******Re: zavařování cherry rajčát... Kvítka 5.9.2012 13:11

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.