Prosím o rady ty, které se tím zabývají, anebo je to zajímá. Názory typu, že je to kravina - každej "věří" na něco jiného, respektuju to.
Nevím, co to je, ale poslední dva dny mám pocit, že s náma něco doma je. Na druhou stranu jsem si vždycky myslela, že z toho budu vyděšená, ale beru to v klidu. Mám pocit, že když sedím a něco dělám, že najednou zahlídnu "šmouhu" (taková rychlovka). Dneska muž říkal, že pár hodin nemohl spát, že měl pocit, že to je jen živý sen, a že má "něco" na zádech, co hřálo, ale nemohl s tím nic udělat. Snažil se prý začít chrápat, aby si dokázal, že spí , ale nešlo to.
Když připustíme, že by to mohl být duch, jak s ním žít v harmonii? Mně tam nevadí, pokud nám nemíní nějak škodit, ale v noci by mi po chlapovi lézt nemusel , nedejbože po dětech.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.