Je to tak, ta výměna energií je tam neskutečná - já třeba na zakončení masáže provádím rituál, kdy se loučím se všemi těly svého klienta a požádám ho, aby to, co si do mě odložil, vzal zpět k sobě (protože po masáži už si s tím jeho tělo bude umět poradit samo) a zároveń si stáhnu svou energii...
Nicméně - stalo se mi to včera - provedla jsem, odešla jsem doslova vnitřně nasupená do šatny, tam se vklidu vydýchala, nechala se osvítit sluníčkem, opláchla si obličej, napila se a teprve pak jsem se vrátila zpět do masérny... Tak moc se mě dotkl uvolněný vztek té paní, protože tohle téma se týkalo i mě. Nic není náhoda - zítra jdu na kineziologii, takže vím, co tam řešit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.