Potom, co jsem se do mého rodného domu přistěhovala s dětmi a manželem, byl tu s námi jeden duch také... Navíc, byl to duch člověka, který zde nikdy nebydlel, leč chtěl tento dům získat pro svou rodinu... co je zvláštní, vlastně se mu to nakonec povedlo - nic se neděje náhodou - byl to děda mého manžela...
V tomhle domě jsme s mužem prožili hodně zlého. Duch definitivně odešel, když jsem sebrala poslední zbytky sil a místo rodinných poraden, sociálních poraden, právníka, kartářky, senzibilů jsem konečně navštívila psychiatra, který jenom nepráškuje. Pod jejím dohledem chodím na terapie - leč také alternativní (One Brain kineziologie). Zkrátka a dobře - konečně jsem začala narovnávat svůj vztah k sobě a léčit sama - hojit si ty všechny rány na duši.
Co je ale zvláštní, poslední dobou velmi často cítim energii svojí babičky - mamčiny maminky. Nejen doma, ale i v práci, v obchodě, na procházce... neměla jsem k ní moc vřelý vztah (oproti třeba babičce z tátovy strany), byla přísná a tenkrát se mi zdála odtažitá. Teprve teď poznávám její povahu... A jsem si jistá, že mě velmi milovala, ač to nedávala najevo, a že by na mě byla pyšná...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.