vysavač je energetický upír, který vědomě nebo klidně nevědomě odebírá lidem energii. Třeba v práci jsme měli chlapa (naštěstí jen tak 1 týden za 2 měsíce), který byl strašně příjemný, veselý, všichni ho měli zpočátku rádi. Já jsem dost nekontaktní člověk (asi protože mám ty energie tak "volné a lehce vycucnutelné") a napřed mi vadilo, že pořád chodí a sahá mi na rameno, záda..., pak jsem si všimla, že mě bolívá hlava, když tam je. Kolegině mívala migrénu, všichni byli unavení a podráždění. Mně to napadlo, že nás vysává. Všichni jsme si na jeho doteky začali dávat bacha a zlepšilo se to. Ale pořád se snažil ke všem co nejvíc přiblížit. Blbé energie si z masáže přinést můžeš, masér tě může i vycucnout.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.