Tak jednoho ducha máme za barákem. Jenom tam tak stojí a nic. Vidí ho každý - asi budu dělat exkurze a vydělávat těžký peníze Další je v baráku a ten už vidět není, zato je cítit. Barák čistím, ale tyhle 2 se tu prostě drží. Jinak - opravdu jasně jsem viděla a to nevím fakt, co to bylo - bylo to zelenomodré, úzká hlava, velké oči a drtilo mně to ramena. To druhý - to bylo hrozně krásný a už od rána jsem viděla všude modrý světýlka, prolezla jsem auto a pak najednou to stálo na cestě - vysoký asi 3 metry, krásná modrá a taková modrá auřička. No a dvakrát měl manžel plicní embolii a před tím vždy za mnou někdo přišel, aby upozornil. No - teď před týdnem jsem tu měla 2 příbuzný, jeden z toho umřel se mnou v nenávisti - tak nevím co se děje. Navíc dneska sen, že jsem krvácela a nešlo to zastavit - znamená to smrt v rodině (alespoň podle snáře) - tak doufám, že můj strýček v Americe je zdráv a tentokrát se nic nevyplní
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.