Nejsem si jistá, jestli věřím v posmrtný život a ještě méně jistá, jestli existují lidé, kteří dokáží komunikovat s mrtvými. Někdy jsem přesvědčená, že něco musí po smrti být, jindy zas vítězí můj pragmatismus. Nicméně v tvém případě vidím jako největší problém v tom, že maminka neměla pohřeb. Pohřeb je rituál, kdy se symbolicky rozloučím s mrtvým, uzavře se nějaká etapa. Z tohoto důvodu bych souhlasila s podstoupila tu seanci. Když už ne kvůli sobě, tak alespoň kvůli sestře. V nejhorším případě se nestane nic. Jestli chceš komunikovat s maminkou, tak ti poradím tohle - těsně před usnutím, až budeš v takovém stavu, že ještě vnímáš okolí, ale napůl už spíš - mysli na maminku a zeptej se jí, na co se jí zeptat chceš. Bude se ti pak o ní zdát a možná dostaneš odpověď. Chce to vytrvat, hned napoprvé se ti to asi nepovede. Já jsem takhle "komunikovala" s babičkou, když umřela. Netvrdím, že to byla opravdová komunikace, asi spíš pracuje podvědomí, nicméně byl to velmi hezký a prospěšný zážitek. Upřímnou soustrast, musí to být opravdu těžké, co se sestrou teď prožíváte.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.