Alixo... četla jsem Tvůj příběh... Mysli teď především na Vás... a na okolí se opravdu z vysoka - nenechte si krafat do Vašeho vztahu, je to Váš mikrosvět, nenechte si ho rozmetat okolím... buď sestře oporou - moc tě teď potřebuje, strašně moc, pokud se nechá, vezmi ji do nároče a hlaď ji... společně plakejte...
hlavně nedejte na ty, kteří se vám sami nabízejí - je to jejich přání, jejich vůle, ne Vaše... moje obava je, že by Vás od Vaši maminky spíš oddálili než k ní přibližili...
Pokud bude třeba, maminka to své poselství sdělí sama přímo Vám, nebude třeba prostředníků...
Takže moje rada je: pokud se Vám vnucuje nějaký prostředník, ukažte mu prostředník...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.