Fill, já s Tebou souhlasím. Prošla jsem si vlastně úplně všemi emocemi od té chvíle. Od šoku, lítosti, výčitkám, k vzteku a zlobě, ale už jsem cítila i klid a mír - všechno se to objevuje a zase mizí jako na houpačce. Mamka se léčila s depresí, posledních několik měsíců byla kvůli tomu v neschopnosti. K sebevraždě se rozhodla před mnoha týdny a nikdo už jí nemohl přesvědčit o opaku. Četla jsem, že člověku, který se rozhodne svůj život ukončit, jeho rozhodnutí natolik uleví, že už nepociťuje žádnou depresi ani úzkost. V mámině případě by to sedělo, zdála se nám v pohodě, vyrovnaná...
Já už opravdu vyrážím za tou ségrou, ale večer dočtu. Fill, ségra momentálně není přístupná psychologovi, nevím proč, ale na sezení k psychologovi chodit nechce, ale k šarlatánce by šla, přijde mi to trochu zvláštní.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.