Jelikoz tohle neni diskuze o nabozenstvi nebo cirkvi, shrnu to do jedne odpovedi.
Mluvila, Tabitho, a ne jen s jednim. A to je prave duvodem meho postoje k cirkvi, katolicke obzvlaste jako takove. Nebudu to rozvadet. Moje sestra dala sveho syna na vychovu do katolickeho internatu, pral si to jeji muz (neziji v CR). Syn dnes dospely ma psychicke problemy z "vychovy" a pristupu techto ctenych vychovatelu. To taky nebudu dale rozvadet.
Delam rozdil mezi virou v boha (na ktereho neverim, ale jinym viru) neberu) a cirkvi jako takovou. Ver si na co chces. Ale tve nadsene popisovani cirkve neni kazdemu prijemne a ne kazdy, kdo s ni prijde nejakym zpusobem do styku, ho sdili. Slabsim povaham muze privodit hodne a hodne potizi v zivote setkani s lidmi jako ty. Zrejme si to neuvedomujes, ale nemistne vnucujes nekomu sve nazory na to, co je jedine spravne - presne totez nyni dela moje sestrenice, jak jsem popsala jinde. Je to unavne pro lidi, ktere to nezajima, nebezpecne pro lidi, kteri jsou v situaci, kdy nalehave potrebuji podporu a pomocnou ruku. Stejne unavne jako navstevy Jehovistu, nabidky ruznych sarlatanu a pod. Ja to nazyvam "brainwash" jako kazde jine opakovani vecnych jedinych pravd, bez moznosti srovnavani s nejakymi jinymi "pravdami". Nekteri tomu podlehnou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.