Gabo, gratuluji a neztloustneš, pokud nebudeš mít strach a budeš si svou štíhlost užívat.(při normálním rozumném stravování a pohybu) Místní odbornice na stravu jsou malinko monotématické, ..sacharidy, indexy, bílkoviny..a vůbec neberou v potaz, že to nejdůležitější je v hlavě. Kdysi jsem zcela proti všem doporučením zkubla 8 kg za 10 dní (tragédie v rodině) a čekala jsem, že to budu mít do měsíce zpátky. Jenže se mi to nové tělo líbilo a tak mi vydrželo nejméně 10-12 let. Ato byly doby, kdy se výživa odvíjela spíše od toho, co seženeš než co ti napíše nějaký zapálený odborník.
Výživoví experti jsou kapánek srandovní tím, jak jsou nekompromisní, takoví modifikovaní svědci Jehovovi. A krabičková dieta? No podle mého naprostá špica (tedy za předpokladu, že v ledničce už není nic jiného)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.