Taky gratuluju, pane jo, zhubnout tolik kilo za půl roku, to chce fakt motivaci a sebekázeň, kloubouk dolů Souhlasím s Libikem, hlavně se nebát, že ztloustneš, užij si štíhlost a když tom "novém těle" bude fajn, samo si řekne, co a jak a kila navíc nenaskočí. Já zhubla asi 18 kg za rok (víc jsem nepotřebovala) a už na to ani nemyslím, tučné a sladké si dám, pokud mám chuť (a je to v hlavě hodně, ta chuť prostě už ani moc není) a nenabírám, byť už žádnou dietu nedržím.
Pokud jsi zvyklá na krabičky a finančně tě ničí, už jsi si myslím zvykla na složení jídla - co si je dělat sama za zlomek ceny? Četla jsem, že to tak někteří dělají, že si vezmou tu krabičkovou dietu třeba jen na měsíc a pak v tom pokračují "homemade". Zabere to asi dost času, ale ušetříš.
Já zhubla úplně proti všem pravidlům o nějakých sacharidech a bílkovinách, šla jsem po potřebách vlastního těla (např. nesnídám a nebudu a večeře mám velké) a zhubnuté si udržuju a cítím se dobře.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.