30.11.2012 15:54:28 Delete
Re: Zajímavý rozhovor o tom, jak funguje ekonomika a proč by se neměly zvyšovat daně
Grainne,
s tím souhlasím, proto odmítám řešení stylem, tohle zrušíme a konec...ale právě u Svobodných vidím snahu ukázat i to B, tedy, tohle zrušíme s tím, že naše řešení by vypadalo takhle....
Pokud to tam není, jsem první, kdo do toho šťourá
. Snažím se v jejich diskuzích vystupovat z pozice laika a pokud možno nezaujatého člověka, snažím se donutit je jasně formulovat, protože obecné kecy mně osobně nic neříkají, neumím si za nimi představit nic konkrétního...i doma (nebo spíš v autě) bývají často sáhodlouhé debaty, kdy já jsem ten "levičák", protě člověk, který se v tu chvíli řídí víc srdcem a i když se třeba rozum brání, má tendenci to nebo ono mít nějak ošetřené, aby se právě nešlo "přes mrtvoly"....
A jsou to mimo jiné i tyhle debaty, které mě nutí uvěřit, že tihle lidé jsou ochotní a schopní i vysvětlovat, i myslet na jiné, jen prostě jinak než je obvyklé....ne vždy je to nejjednodušší řešení to nejvhodnější...o to je těžší vydržet poslouchat, zamyslet se, ptát se, dopátrat se výsledku, dojít k pochopení....a pak teprve se rozhodnout, jestli je to pro mě přijatelné nebo ne....
Odpovědět