Před rokem můj syn z nešťastné lásky dobrovolně opustil tento svět.Nemohu se vyrovnat s jeho nečekaným odchodem a nikdy se ani nevyrovnám.Hledám odpovědi na otázky scházím se s lidmi,které postihl stejný osud velice mě to pomáhá,přesto hledám dál něco co mě přiblíží k mému synovi čtu knihy,kterým bych dříve nedávala žádný význam byla jsem vždy nevěřící nepřipouštěla si nějaký život po životě,žádnou auru,přenos energií a cokoliv jiného.Nemám tu schopnost najít ani vrbovým proutkem vodu :-(.Nyní po té tragické události se můj život ubírá jiným směrem snažím se věřit hledám znamení cokoliv co by mě utvrdilo v tom,že mám syna někde vedle sebe,že mě vidí,že jeho rozhodnutí bylo v danou chvíli nevyhnutelné ,protože jeho psychická bolest byla silnější než fyzická a že už neviděl východiska pro tento svět.Máte někdo zkušenosti dobré zkušenosti s někým kdo vám přiblížil onen svět duchovno a pomohl vám spojit se s vaší milovanou osobou?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.