Že jsem nedoložila,proč je Zeman lhář zloděj? Máš pravdu,ale píšu jednou rukou při kojení.Mám tam i plno překlepů a chyby v češtině,když už jsme u toho...
Fakt se nemůžu rozepsat,ale jen toto: najdi si,co dělal pan Zeman v letech 1998-2002. Tolik l lhaní a kradení. Jinak jako voliče,co má srdce spíš mírně vlevo mě sere,co udělal se soc.demokracií.Totálně jí rozesral (Paroubek to dorazil).
K členům klubu Planeta Nova.Najdi si čísla nejsledovanější zpravodajské (hahahaha) relace v ČR a nejprodávanějšího deníku. Tito lidé dávají přednost formě před obsahem."Rozumím tomu i já a je to barevný"
Proč si myslím,že zrovna tito volí Zemana? Pravda, solidní výzkum jsem si jako mamina na MD u žádné agentury nezaplatila.Ale četla jsem na různých diskuzích:"zeman byl v TV jistý,zatímco třeba Fisher koktal.....knížeti nebylo rozumět,ale ten Zeman....." a podobné perly
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.