Trapný mi přišel Zeman, spíš mrazivě trapný. A Bobina, to se člověk už nedokáže ani trpce smát. Ostatní mi přišli kultivovaní. Perlil Karel, je tak pohotový, že má můj obdiv, poslouchala jsem nakonec jen když mluvil on, mělo to noblesu a vtip. Líbí se mi Roithová, důstojná dámička v sukních jak z 19 století, ale už nemá jeho charisma. Za prezidentku by se mi líbila žena. Oni dva pro mě převyšují ostatní kandidáty právě tou určitou noblesou, důstojným projevem, neshazují, nerýpou. Ale asi jsem ulítlá konzerva. Ideálně bych brala na Hradě páreček prezident Swanzerberg s dýmkou a jeho první dáma Roithová jezdící v těch sukních po nádvoří na vysokém kole, a nebo prezidentka Roithová a její první gentleman Karel oblažující společnost (a hlavně dámy) na zlatém sofa svými vtipy.
Vadil mi ten formát pořadu, jak jim tam svítil čas, stáli za těmi pultíky, atd. Bylo to spíš jako nějaká soutěž nebo hra. Myslím že to mohlo být pojaté lidštěji, civilně. Od toho formátu se pak odvíjelo zřejmě i mnoho trapnosti a rozpaků a celková atmosféra byla divná.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.