Mě ten pořad přivedl do rozpaků, ze začátku byl Moravec křečovitej, v situaci, kdy se otázka po národní hrdosti a smyslu tradice zúžila v Superb, jsem chvílema nevěřila. Z kandidátu si u mě šplhla Fišerová, kterou bych volila stejně, byla krásná a nemlela kraviny. Hrozně mě překvapil Diensbier, představovala jsem si, že je, řekněme, chytřejší. To, co předvedl, bylo slaboučké, levňoučké, divné. Takovej vychechtanej Sobotka. Vypadal jak nepodařenej moderádor na hasišském bále, kde to jde ale zapít rumama. Původně jsem o něm přemýšlela, uff, tak to nikdy.. Zeman hodně ubral z ostré formy, asi že nemá názorového protivníka, jeho případným voličům bych řekla, vždyť on už není ani zábavnej... Roithová je dáma, nemám nic proti ní. Bobošíková je ovšem kráva, tam není co dodat. Franz... on by byl tak nezajímevej, kdyby neměl potetovanej obličej. Kníže.. má v sobě aristokrata ducha, ve druhém kole mu určitě(doufám) dám hlas. Fischer..kde to ten člověk sebral? (favorizaci)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.