libik, já opoziční smlouvu nedémonizuju, naopak ji považuju za nezbytnou zlou volbu, což se už tak v životě i v politice přihodí. Musíš tu líp číst.
V poslední době Zeman moc vtipný nebyl, takže nevím, z čeho soudíš, že volím "pro ten vtip", mně připadá pořád stejně protivnej a přízemně pragmatickej. Já zkrátka nemám ráda náhlé zvraty a náhle prozření knížete Schwarzenberka je mi krajně podezřelé, nicméně mu jeho stávající charisma ani neupírám.
Chápu voliče T. Fischerové, ale mám pocit, že by jí roztrhali na kusy - ale její volba, všicni si neseme následky vlastních blbostí, ale to roztrhání by zřejmě neslo i politické důsledky.
Jistě sis všimla, že na ničí volbu neútočím a naprosto nevidím důvod k tomu, aby někdo útočil takhle přízemně na tu moji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.