Myslím, že je zvláštní se podivovat, že jich má někdo 6 a někdo jednu. Našim klukům (14) by jedna nestačila, takže mají 3 každý - kupujeme na hory, sportovní, jezdíme často a 2 normální na běžný nošení do školy a na ven. V horský je jim při lítání venku většinou docela horko, navíc ji necháváme v jiným působišti. Kdybychom žili ve městě a nejezdili na hory a nelítali blbnout ve sněhu, možná by jim stačila i jedna bunda. Máme sušičku.
Já mám bund asi 8, 3 kabáty, ale já prostě nerostu, takže nakoupeno nějak postupně. Můj počet zimních bot vypisovat nebudu, protože přesně nevím, tuším, že to bude mezi 15-25 páry... Já prostě miluju boty. Ale nové jsem letos nekupovala žádné.
Takže šidím rostoucí děti. Mají, chudinky, každý dvoje sportovní boty, já asi 5 párů ... a to vůbec neřeším módu, prostě jsem na ně narazila, koupila, nezničila, nevyrostla z nich.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.