Moje děti mají jedny zimní boty. Kupuji kvalitní, většinou stojí jeden pár kolem 1000,-Kč, nedokážu si představit kupovat 2x troje boty a dávat tak 6000,-kč jen za obutí dětí na zimu Bundy mají většinou dvoje, stejně tak oteplováky. Starší syn má letos jenom jedny kalhoty, teda má troje, ale dvoje má celou zimu ve skříni a nosí jen ty jedny, nejlíp mu sedí (má divnou postavu) a nejmíň se v nich potí a nemám vůbec problém je večer vyprat, do rána jsou suché. Ale letos se mi děti nějak málo špiní, takže jsem ještě kvůli špíně neprala, spíš jen proto, že se mi zdálo, že bundy už dlouho tahají bez vyprání, a to chodí do školky a školy. Jinak tepláků a triček mají dost, na každý den jiný, mikin ale taky nekupuju bůh-ví jaké hafo, dcera má třeba jen 4 a úplně jí to stačí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.