Junior (7,5, 1.tř) má už od loňského ledna stále jedny a tytéž zimní boty (Ecco - kupováno ve slevách za 1500). Kupovala jsem je poté, co předchozí měsíce oddělal jedny boty total (ze sportu za 700,--Kč)za 2 měs. - kupovali jsme je z nouze na horách, protože jeho měsíc nové zimní boty z Humanicu za 700káčé nezvládli ani procházku mokrým podzimním lesem
Tyhle "ekácký" mne doslova nadchly - nejen, že i po v podstatě dvou zimách vypadají pořád stejně, nejsou okopaný, odřený, nidke se nic nepáře, drží krásně tvar (což fakt netuším, protože navíc synek loni chodil ještě do školky), naimpregnované se taky ale vůbec nepromáčí, což je vážně zázrak! A má v nich pořád teplé nohy. Jsou také skvěle vysoké - na 3 zipy, což u klučičích bot ve vel. 34 je už kapku problém sehnat...
Jednu zimu- cca v 5-ti letech měl také dvoje botky - 1 klučičí kozačky + klasické sněhule na sucháče, ale to jsem zrušila, protože ty kozajdy měl na noze asi 3x, to se vážně nevyplatí... U holčiček je to ale asi možná jinak...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.