Lassie,to je tvoje představa ve tvé hlavě,kterou sis ty sama utvořila,ne že já jsem to napsala,že toho dětem tolik kupuju.A ano,klidně tady předvedu,jak se dcera dokáže zmazat,nepatřím k těm,kteří si na něco hrají a dělají sebe nebo děti lepšími,než jsou.Jestli něco bytostně nesnáším,tak je to pokrytectví a lidi,kteří si na něco hrají a dělají se lepšími,jen aby na ně ostatní křivě nekoukali,nepomluvili je,nebo aby se ostatním zalíbili a zavděčili.Já nemám potřebu ukazovat navrchu pozlátko a skrývat vespod hnůj,takže mi vůbec nevadí tady sdělit,že si dcera zadělá tepláky od hlavy až k patě.Nedělám ze sebe svatou,ani z mých dětí,takže tady nebudu předvádět,že já jsem svatá,stoprocentně čestná,stoprocentně morální,spravedlivá,nikdy nedělám to co se nemá,že jsem dokonalá matka,hospodyně,milenka,že mám nejkrásnější a nejgeniálnější děti a miluje mě půl planety z mužské populace a pomůžu každému kdo to potřebuje a nemám žádné charakterové vady.Nebudu tady křičet my nic,my muzikanti.Jsem prostě taková jaká jsem,stejně tak děti,a nebudu tady z nás dělat lepší jen proto,aby na Rodině nepsali,že jsem úplně blbá,neschopná,nemorální,charakterově zkažená a děti mám prasata.Klidně tady napráskám všechny své hříchy a charakterové vady,ale mám sama před sebou čisté svědomí,že se nemusím přetvařovat,něco skrývat a hrát si na lepšího člověka než jsem.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.