Starší dceru jsme rodila 4 dny po termínu, ale dotazy okolí, KDY UŽ, mě teda štvaly parádně - doktorka mi měsíc před termín řekla, že by se nedivila, kdybych porodila v nejbližších dnech a já to neprozřetelně vyzradila.
Takže můj otec mě například odmítal odvést 20 km k mojí kamarádce, přece se nebudu vracet autobusem - povolil, až když jsem mu řekla, že nazpátek mě veze manžel. Nastvávající babička dva dny nespala, kdyžs e dozvěděla, že jsme jeli 30 km na výlet ke známým a šlis e s manžel projít - asi 4 kilometry. Denně několik telefonátů a SMS zpráv. To mě štvalo víc, než nateklé nohy a břicho.
ve druhém těhotenství ( 31tt) jsem si v Liberci vyfotila jedno zvířátko a ráda jsem na tu fotku koukala - dost vystihovala moje pocity. Druhé těhotenství nakonec skončilo ve 35tt, kvůli dost vážným problémům, takže to jsme nakonec řešili úplně jiné starosti s nedonošeňátkem.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.