14.4.2013 22:54:31 Eecta
Re: Asi aspiruju na slonici roku!
No to tě lituju. Já rodičům vysvětlila, jak to manžel má, takže se s ním normálně baví a když jim něco vadí, řeknou to mně, já jemu, on se naprdne, pak to vypustí na mě a pak je schopen s nima mluvit normálně.
Jeho velká výhoda teda je, že on si to uvědomuje a normálně o tom můžeme mluvit, vždy se za ty výbuchy omluví a že se snaží ovládat - ale to mu vůbec nejde. Víc mi to vadí vůči dětem, když má vztek, tak to u nás komplet lítá, pas zalejzá do boudy a děti pod stůl - říkám jim, že se táta zlobí kvůli tomu a tomu a za chvíli ho to přejde a ztím my jdeme dělat něco jinýho. Když je normální, je s dětma supr.
No ale taky mě to občas unavuje, že je to jak na houpačce, nemáš jistotu ani minutu, co mu přelítne přes nos a nažhaví ho do běla...
No a taky jsem vyzkoumala, že na něj v tomhle stavu celkem účinkuje sex, takže ho zcela účelově používám:)))
Když měl jednou extra silný záchvat vzteku a běsnil fakt neúnostě, zavolala jsem ho do koupelny, že jsem si zadřela třísku kamsi a ať mi pomůže jí vytáhnout - a bylo po vzteku:)))
Odpovědět