Přenášela jsem v uvozovkách. Mám menstruaci 4x do roka a početí mladší dcery se rovnalo zázraku, takže vůbec netuším, kdy jsem k ní přišla. Termín porodu jsem měla na 28.8., dcera se narodila s pomocí Boží a oxytocinovou 6.9. Kromě toho, že všechny roby z diskuze srpen 08 už to měly za sebou, kromě toho, že byla na konci toho srpna 40°C horka na zdechnutí, kromě toho, že jsem měla tak šílené bolesti stydké kosti, že jsem nemohla dlouho sedět, ležet ani stát, o svižnější chůzi ani nemluvě...Kromě toho, že jsem se tak nějak psychicky nastavila na to, že se dítko narodí o prázdninách a přesto jsem na začátku školního roku pořád s pupkem vodila starší dítě do školy...kromě toho všeho to dobře dopadlo a dnes je to jen úsměvné vzpomínání
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.