30.4.2013 12:44:25 Binturongg
Re: Pan prezident Zeman a jeho vztah k alkoholu
Ananto - velmi se pleteš. Fakt. Ale nemám Ti to jak dokázat, takže se hádat nebudu.
Proti Karlovi jako proti politikovi mám taky spoustu výhrad - proto by bylo lépe, kdyby byl prezidentem a ještě by to potopilo Kalouse a jeho stranu.
Ale s tou kotelnou - Ty si myslíš, že to Havel dělal dobrovolně, aby měl lepší punc?
Kdyby Schwarzenbergy nevykopali do emigrace (a nechali je naživu), asi by taky nepracovali jako vyšší státní úředníci či umělci a velmi pravděpodobně by seděli taky - Karlův otec byl zralý na uran...
Nicméně trvám na tom, že i kdyby šlo opravdu jen o protivolbu a myslela jsem pouze na materiální stránku věci (když ideály a abstraktní hodnoty jsou dnes pro smích), vyberu si někoho, kdo desítky let vyhazuje milióny pro potřebné, i když i v tomto případě se najdou lidi, kteří mu to mají za zlé.
Vybrat někoho, kdo spolupracuje s exekutory (pro mě je ještě podstatnější, že s komunisty a estébáky, ale ono je to totéž) a nechat voliče, aby volili vlastně proti sobě, to je sprostý výsměch
Odpovědět