15.5.2013 6:48:28 Dee Dee+2 kluci
Re: Jak "naprogramovat" hubnutí v hlavě?
Kila šla nahoru pomalilinku kvůli zlozvykům.Dolů půjdpu taky pomalilinku kvůli dobrozvykům.
Tak třeba-mám ráda denně šálek sladkýho černýho espressa s něčím sladkým. Zjistila jsem, ž ekdyž si tam místo cukru dám lžičku medu, tak to chuť moc nezmění (naopak,sladí to nějak míň a víc cítím kávu) a cutná mi to. To sladké k tmu nemusí být kus koláče, nebo dort. Stačí jen "psychické množství". Tři kostky kvalitní čokolády,ale snědené veeelmi pomalu.Pět piškotů.
Nebo:mám ráda výrazné chutě. Spráskala jsem před tím třeba hermelín s rohlíkem jen tak ne na hlad. Teď si dám kostky tvrdého sýra s česnekem (nejdu li do práce, nebo třeba s něčím jiným.
Atd. To jsou jen moje zlozvyky a moje dobrozvyky.Určitě tě napadne něco vlastního.Jde jen o to pochopit na co proč a v jaké situaci máš chuť a vymyslet alterbnativu.To není dieta.Tu můžeš začít potom.
Nehubni.Nejdřív jen zruš zlozvyky.
A pak pohyb.Zase:neznamená to chodit dvakrát týdmě cvičit-mimochodem jsem extrémní sportovec, ale z cvičení, nebo posilovny bych chcípla nudou. Stačí se víc hýbat a jinde než doma.On už sám fakt, že nejsi doma, ale venku eliminuje výpravy do lefnice. A čistý vzdych taky pomůže trávení.Víc chioď, začni jezdit na koni, do bazénu, co já vím, jakžý jsi typ a co tě baví....
Odpovědět