Re: Nepostupující porod a další porody
AdriM, nevím, asi už to není aktuální, ael přenášení je dědičné - hl. po linii matky, takže si zkus zjistit, jak to bylo s TP u maminky, babičky - u nás je to vždy 14 dní - jenže v dnešní době se většinou necháva maximálně 10 - 12 dní...já přenášela všechny 4 děti - jen 2. tedy jen o pár dní - schválně po zkušenostech, jak mně nutí k vyvolání jsem si posunovala poslední menstruaci - o pár dní....děťátka vždy v pořádku..jinak bych do vyvolání nebo razantnější cesty šla hned bez váhání - hl. je mimčo. No a právě všude ve všech publikacích se píše, že délka těhotenství je + i - 14 dní OK....ale pokud se začnš vyvolávat moc brzo - tedy není nic připraveno a nic k porodu nenasvědčuje, tak pak může být porod zbytečně zdlouhavý a vyčerpávající pro rodičku, ale bohužel i pro mimčo.....3 ze 4 porodů jsem měla vyvolávané (2. ne) a nemusím psat, že se to naprosto nedá srovnat....
Vždy se na kontrole ptej na strukturu placenty, průtoky pupečníkem, srdeční křivku... - prostě se nenechej, ale ne za cenu nějäké zdravotní újmy mimča.
A teď Tě uklidním - 2. POROD JE ZA ODMĚNU!Porodní cesty jsou připravené, takže neboj, možná už tedy máš mimčo v náruči a vše potvrdíš.....
Odpovědět