14.7.2013 12:59:29 Filip Tesař
Re: Filip se sešel se Sobotkou ( Novinky)
Děkuji. Prosím tě, teď nechci hodnotit Zemanovy současné kroky. Když však píšeš o Kalouskově působení na ministerstvu obrany, pokládáš někdejší Zemanovy lapsy coby premiéra nyní již za nepodstatné, nebo podstatné? Konkrétně bych osobně vypíchl prodej ruského dluhu (realizováno) a dálnice do Ostravy (nerealizováno nakonec proto, že Zeman spolu s ministrem Schlingem byli odstaveni vlastní stranou, zakázka byla jedním z důvodů, proč se část strany Zemanovi vzepřela). Obě zakázky byly podezřele netransparetní, v obou byla partnerem firma podezřelá z napojení na organizovaný zločin, v obou státní rozpočet přišel/přišel by o desítky miliard korun a v obou případech do toho Zeman osobně vstupoval - tlačil na uzavření zakázky. Opravdu nechci hodnotit, co Zeman momentálně, neskrývám, že jsem Zemana nejen v prezidentských volbých nejen nevolil, ale byl ostře proti němu. Důvodem pro mne byly právě tyto staré případy, které sledoval již tehdy, kdy se děly.
Zajímalo by mne tedy porovnání starých hříchů Kalouska a Zemana, jestli to jde. Děkuji.
Odpovědět